Blog Berichten

Middels onze blog houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen rondom Femke en haar herstel. 

Geweldige Opbrengst Fietsactie Peter Ketelaar


Wegens het succes van het fantastische initiatief van Peter Ketelaar, is er een geweldig bedrag à €1.600,00 opgehaald voor de Stichting Femke Beats Lyme!

Peter kwam op het sportieve idee om fiets rondleidingen te geven langs de mooiste plekjes in de Achterhoek, en daarmee geld in te zamelen voor de stichting. Middels deze weg willen wij Peter, én alle deelnemers hartelijk danken voor dit mooie gebaar.

Helaas Geen Lopen Voor Lyme Op 4 April 2020


Helaas geen "Lopen Voor Lyme” vandaag. Wij hadden er ontzettend veel zin in om er een fantastische dag van te maken. Maar gezien de maatregelen rondom het Corona virus heeft de organisatie van Lopen voor Lyme het evenement moeten annuleren. Alle lopers, sponsoren en betrokkenen enorm veel dank voor jullie inzet, betrokkenheid en (financiële) steun. Er is een geweldig bedrag á €12.000,- opgehaald! Van dit bedrag werkt Femke aan haar herstel. Inmiddels is er ruim €5.500,- uitgegeven aan onderzoeken, medicatie en behandelingen. Zonder jullie bijdragen had dit niet gekund.

Interview Optimaal FM Stichting Femke Beats Lyme 


Heb jij het fragment toevallig beluisterd via Optimaal FM afgelopen maandag? Middels de video beluister je het interview met voorzitter Rob Meijer van Stichting Femke Beats Lyme alsnog!


Stichting Femke Beats Lyme staat in de krant! 


Een kort en bondig verhaal over Femke, de ziekte van Lyme én onze stichting! Lees het artikel in de Gelderlander van donderdag 12 maart.


De Gelderlander bedankt voor het mooie artikel!


Lopen Voor Lyme 


Er is een geweldige groep met lopers aangemeld (maximaal aantal deelnemers) die meedoen aan het evenement “Lopen voor Lyme” op zaterdag 4 april. Ook namens Femke dank voor alle aanmeldingen, maar zeker ook voor alle donaties! Het streefbedrag á €10.000 was in een redelijk korte termijn opgehaald, hartelijk dank daarvoor! Met dit bedrag heeft Femke de nodige zorg van de afgelopen weken kunnen betalen. In totaal is er €2.884,59 uitgegeven, onder andere aan: Lymfedrainage, tandarts en medicatie. Wil je doneren? Ondanks dat het streefbedrag bij Lopen voor Lyme is behaald, zijn donaties nog meer dan welkom! Steun daarom de lopers via deze link!


Wenskaarten Stichting Femke Beats Lyme 


Koop een paar unieke en handgemaakte wenskaarten en steun daarmee de stichting. De wenskaarten mét envelop zijn te verkrijgen bij Café Meijer in Netterden, in ruil voor een vrije gift. Uiteraard gaat alle opbrengst naar de Stichting Femke Beats Lyme. 


Doneren Bijna Mogelijk!


Hoewel de  website van Femke Beats Lyme al enige tijd online is, heeft het lang geduurd voordat je wat van ons hebt gehoord. Helaas hebben wij een enorme vertraging opgelopen met het verwerken van de aanvraag/oprichting van de bankrekening. Inmiddels is deze bijna klaar! 


Kerstactie 2019


We willen iedereen ontzettend bedanken voor alle mooie en lieve kaartjes die er zijn verstuurd naar Femke rond de kerstdagen. Femke wist niets van de actie en was heel erg verrast door de ruim 200 kaarten die ze heeft mogen ontvangen!


Stichting Femke Beats Lyme is officieel!


Op dinsdag 10 december 2019 hebben wij met de notaris getekend en sindsdien is de stichting officieel! Nu kunnen we van start gaan met onze beoogde doelen, en plannen opstellen voor 2020. Op naar een beter jaar voor Femke!

Huldiging 12,5 jarig jubileum Fanfare Concordia


Wat werd Femke van de week verrast! Ze werd thuis gehuldigd voor haar 12,5 jarig jubileum bij Fanfare Concordia!