Hoe Kan Ik Helpen?

Om het herstel en de kwaliteit van het leven van Femke te verbeteren, en alle behandelingen en onderzoeken te bekostigen die nog nodig zijn, is er veel geld nodig. Femke en haar familie zijn al ruim €50.000 euro kwijt aan behandelingen, onderzoeken en medicatie. En er is nog veel zorg nodig.


Omdat de ziekte niet officieel wordt erkend in Nederland, is het moeilijk om hier de juiste zorg te verkrijgen. De zorg die Femke momenteel krijgt vanuit een gespecialiseerde kliniek in Brabant, wordt niet vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraars. Femke heeft ook andere, specifieke zorg nodig gezien de vele co-infecties die door de Lyme zijn ontstaan, ook de behandelingen kosten geld.


Met elke donatie draag je bij aan het verdere herstel van Femke en zorgen we er samen voor dat ze behandelingen kan blijven ondergaan om steeds een beetje beter te worden.Hoe Kan Ik Een Donatie Doen?


Door aan Stichting Femke Beats Lyme te doneren draag je bij aan de strijd die Femke tegen Lyme voert. Door jouw bijdrage kan de zorg die Femke nodig heeft, maar niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar, toch worden uitgevoerd. Femke kan haar rekeningen voor behandelingen indienen bij de stichting.


Donaties kunnen worden overgemaakt op het IBAN nummer: NL08RBRB0787689262 op naam van Stichting Femke Beats Lyme. 


Hartelijk dank namens Femke en de Stichting Femke Beats Lyme.

Let op: Wanneer je voor het eerst een bedrag overmaakt naar een onbekend IBAN nummer, dan krijg je waarschijnlijk een beveiligingsmelding te zien (dit rekeningnummer is niet in gebruik) via je betaalprovider. Indien je de juiste gegevens hebt ingevoerd, kun je dit negeren en kan er gewoon gedoneerd worden.

Nieuwe Ideeën Zijn Welkom! 

Wij staan altijd open voor nieuwe acties en/of ideëen waarmee we het herstel van Femke kunnen bevorderen. Heb je zelf een goed idee of wil je zelf een actie starten om geld in te zamelen? Dat kan! Betrokkenheid waarderen wij enorm.


Laat het ons weten via onze contactpagina, of stuur een mail naar:

info@femkebeatslyme.nl. Hartelijk dank. 

Waarvoor Worden De Donaties Gebruikt?


Elke donatie aan Stichting Femke Beats Lyme wordt gebruikt om de behandelingen, onderzoeken en andere zorg

die er nodig is voor het herstel van Femke, te bekostigen. Op onze blogpagina plaatsen wij updates van nieuwe ontwikkelingen

en hoe het momenteel met Femke gaat. Donaties welke niet kunnen worden gebruikt voor de zorg die voor Femke nodig is, 

zullen wij schenken aan de Nederlandse vereniging voor Lyme patiënten.